Hey selam! Son günlerde Loki’nin ikinci sezonu Marvel hayranlarının dilinden düşmüyor. Özellikle ilk sezon, zaman yolculuğu ve çoklu evren konularını farklı bir şekilde yorumlamıştı. Yeni sezonda da karakterlerin hem mizahi hem duygusal yönünü daha derinlemesine işleyeceklermiş gibi görünüyor. "https://marvelrehberi.net/loki-sezon2-oninceleme" diye bir video izledim; set görüntüleri ve oyuncu röportajları bayağı heyecan verici. Loki’yi bu kadar sevmemizin sebebi de zaten hem çelişkili hem de çok boyutlu bir karakter olması bence.
Arkadaş ortamında “Bu sezon Marvel sinematik evrenine taze bir soluk getirir mi?” sorusu sıkça geçiyor. Bazıları ilk sezona göre daha aksiyonlu bir hikâye beklerken, bazıları da daha fazla mizahi sahne istiyor. Marvel evreninin diğer dizilerinde ufak ufak da olsa bağlantılar kurulduğunu görebiliyorduk; bakalım bu sefer olaylar ne kadar genişleyecek? Açıkçası ben, karakter etkileşimlerine odaklanan bölümleri daha çok seviyorum çünkü Loki’nin her sahnesi sürpriz dolu.
Finalde beklenmedik bir gelişme yaşanır mı, Marvel bu konuda bizi ters köşeye yatırmayı seviyor. Sen ne dersin, bu sezon Loki yine herkesi şaşırtacak bir planla karşımıza çıkar mı yoksa daha klasik bir Marvel macerası mı bekliyor bizi? Bence şimdiden koltuğa kurulup cipsleri hazırlamakta fayda var!