Selam! Son günlerde internette Arcane’in ikinci sezonuyla ilgili sızıntılar dolaşmaya başladı ve ben de LoL evreninin hayranı olarak epey heyecanlıyım. İlk sezonda Vi, Jinx ve diğer karakterlerin arasındaki çekişmeyi izlerken resmen gözlerimi kırpmamıştım. "https://lolgundemi.net/arcane-sezon2-oninceleme" diye bir video izledim; yapımcıların hem karakter gelişimini hem de Piltover-Zaun çatışmasını daha da derinleştireceklerini söylüyorlar.
Geçen sezon sonunda bıraktığımız o gerilimli sahneler ne yönde ilerleyecek, yeni sezonda hangi şampiyonları göreceğiz? Arkadaş ortamında “Acaba bu sefer hikâyeye Ekko’nun yan karakterleri daha çok eklenir mi?” gibi sorular havada uçuşuyor. Bazıları “Dizi LoL’le hiç alakası olmayanlara bile kendini sevdirdi” diyor ki, bence en güzel yanı bu. Oyun oynamayanların bile karakterlerin arasındaki dramayı merakla izlediğini gördük.
Tabii bu kadar yüksek beklenti bazen hayal kırıklığı da yaratabiliyor. Yine de Riot Games, ilk sezonda kaliteyi yakaladığını kanıtladı. Sen ne dersin, ikinci sezon gerçekten ortalığı kasıp kavuracak mı, yoksa ilk sezonun gölgesinde mi kalacak? Ben şimdiden Netflix açıp sabırsızlanıyorum doğrusu!