Selam! Son günlerde "The Boys" evreninde geçen yeni bir dizi var: Gen V. Duyduğum kadarıyla normal süper kahraman hikâyelerinden daha acayip ve kanlı sahneler içeriyormuş. Özellikle genç karakterlerin güçlerini keşfederken yaşadıkları olaylar, sosyal medyada epey konuşulmaya başladı. Geçen gün "https://superseries.net/genv-kameraarkasi" diye bir videoya rastladım; çekim aşamalarından kostümlere kadar her şeyi detaylı anlatıyorlar. İzlerken “Hadi hemen izlemem lazım” diye heyecanlandım.
Arkadaş ortamımda “The Boys zaten uç sahneleriyle ünlüydü, Gen V de ondan aşağı kalmaz” diyenler var. Bazıları ise “Gençlik dramasını gereksizce şiddetle karıştırıyorlar” diyerek eleştiriyor. Benim görüşüm, The Boys gibi marjinal bir yapımdan geliyorsan zaten kanlı ve sert sahnelere hazır olmalısın. Diziye bakınca bolca aksiyon, bolca ergenlik krizi ve beklenmedik ihanetler görecekmişiz gibi.
Eğer sen de sıra dışı süper kahraman hikâyelerini seviyorsan, bir şans vermeni öneririm. Çoktan Twitter’da #GenV etiketini takip etmeye başladım bile. Peki, Gen V gerçekten çığır açan bir dizi mi olacak, yoksa The Boys’un gölgesinde kalmış bir yan hikâye mi? Yakında öğreniriz!