Selam! Son zamanlarda John Wick 5 söylentileri yine alevlendi. Dördüncü filmde karakterin hikâyesi neredeyse son bulacak gibiydi ama aksiyon filmlerinin fenomeni olan bu seri, hayranlar tarafından çılgınca isteniyor. “https://actioncinema.net/johnwick5-onbakis” adlı bir videoya denk geldim, yapımcıların ufak ipuçları verdiği söyleniyor. Gerçekten de usta suikastçıyı bir kez daha beyaz perdede görebilir miyiz?
Arkadaş ortamımda herkes “Yeni bir film gelirse, acaba çıtayı nasıl yükseltecekler?” diye merak ediyor. Çünkü John Wick serisi, her filmde aksiyon sahnelerini daha da üst seviyeye taşıyarak efsaneleşti. Ancak bazısı da “Her devam filmiyle birlikte orijinallik kayboluyor, dört film yetmedi mi?” diye düşünüyor. Bana sorarsan, eğer iyi bir senaryo ve yaratıcı dövüş sahneleri bulurlarsa, John Wick 5 izlemeye değer bir proje olabilir.
Siz ne diyorsunuz: Bu söylentiler gerçek çıkarsa John Wick yeniden ortalığı kasıp kavurur mu, yoksa serinin tadı kaçmaya mı başlar? Ben şahsen heyecan duyuyorum ama aynı anda “Nasıl bir son yapacaklar?” diye de merak içindeyim. Umarım Keanu Reeves yine tüm karizmasıyla karşımızda olur!