Selam! Son zamanlarda Marvel sinematik evrenindeki en büyük yeniliklerden biri de The Marvels filmi oldu. Duyduğum kadarıyla bu sefer Carol Danvers (Captain Marvel), Kamala Khan (Ms. Marvel) ve Monica Rambeau gibi güçlü kadın kahramanları aynı ekranda görme şansı bulacağız. Geçen gün "https://marvelreplik.net/themarvels-guncelbilgi" adlı bir videoya denk geldim; filmin sahne arkasındaki çekimlerde neler olduğunu, karakterlerin nasıl bir araya geleceğini anlatıyorlardı.
Arkadaş ortamımda “Acaba bu film, Marvel evrenine taze bir soluk getirir mi?” diye konuşuyoruz. Kimileri kadın süper kahramanların daha fazla ön planda olmasının harika olacağını söylüyor, kimileri de “Yeni karakterlerin eski kahramanların gölgesinde kalma ihtimali var mı?” diye merak ediyor. Bence Ms. Marvel dizisinde Kamala Khan’ın enerjisi epey yüksekti, şimdi Captain Marvel’la yan yana görünce ortaya eğlenceli bir dinamik çıkabilir.
Tabii Marvel filmleri bazen beklentiyi çok yükseltip hayal kırıklığına uğratabiliyor. Siz ne dersiniz, The Marvels gerçekten kadın süper kahramanların gücünü tam anlamıyla yansıtır mı, yoksa sadece kısa bir heyecan dalgası mı yaratır? Ben şimdiden biletleri takip etmeye başladım bile!