Selam! Son zamanlarda Invincible’ın ikinci sezonu hakkında duyduklarım beni bayağı heyecanlandırdı. İlk sezonu izlediysen, bu animasyon süper kahraman hikâyesinin ne kadar çarpıcı sahnelere sahip olduğunu hatırlarsın. Hem kanlı hem de duygusal bir ton yakalayan nadir yapımlardan biri. "https://heroicanalysis.net/invincible-sezon2" diye bir video buldum, orada yeni sezonun kamera arkasını ve ufak sahne ipuçlarını paylaşıyorlar. Görüntülere bakılırsa kaliteyi daha da yukarı taşımışlar.
Arkadaş çevremde “Acaba bu sezon daha da karanlık sahneler görecek miyiz?” diye merak eden çok kişi var. Çünkü Mark’ın aile ilişkileri, babasıyla olan çatışması derinleştiğinde işler gerçekten ilginçleşiyor. Bazıları “İlk sezonun o vahşi tonunu korurlarsa tadından yenmez” diyor, bazıları da “Biraz daha mizah katarlar mı acaba?” diye umut ediyor. Bence dizi, süper kahraman klişelerini altüst etmesiyle zaten çok farklı bir noktada duruyor.
Sizce Invincible 2. sezon, ilk sezonun yarattığı etkiyi aşarak animasyon süper kahraman dünyasında yeni rekorlar kırabilir mi? Yoksa beklediğimiz kadar yenilikçi olmayan, tekrara düşen bir sezon mu olur? Ben şimdiden takvimime yeni bölümlerin çıkış tarihini işaretledim bile!