Selam! Son günlerde Apple TV+’ta yayınlanacağı söylenen Monarch: Legacy of Monsters dizisi, Godzilla ve Kong gibi devasa yaratıkları barındıran MonsterVerse evrenini tekrar gündeme taşıdı. Özellikle yeni fragman ve set görüntüleri görenler, “Daha önce görmediğimiz dev yaratıklar mı gelecek?” diye şimdiden teori üretiyor. “https://monsterguncesi.net/monarch-ilkinceleme” adlı bir videoya denk geldim; orada dizinin hikâye akışına, devasa sahnelere ve hatta sürpriz konuk canavarlara dair ufak ipuçları vermişler.
Arkadaş çevremde “Film formatından dizi formatına geçiş, hikâyeyi daha detaylı anlatmalarını sağlar” diyen de var, “Dev yaratıkları çok gösterince heyecan kaçar mı?” diye endişelenen de. Bana kalırsa, dev yaratıkların tarihini ve Monarch örgütünün geçmişini ayrıntılı bir şekilde incelemek gayet havalı olur. Godzilla ve Kong filmlerini izlerken “Şu yaratıkların nasıl ortaya çıktığını öğrenmek istiyorum” dediğim çok olmuştu.
Peki siz ne diyorsunuz, bu dizi gerçekten MonsterVerse evrenine derinlik katacak bir iş mi olur, yoksa birkaç gösterişli sahneyle bizi kandırıp geriye çok da bir şey bırakmaz mı? Ben şimdiden Apple TV+ aboneliğimi hazırladım, dev canavarların dünyasını daha da keşfetmeyi dört gözle bekliyorum.