Selam millet, ben Cem! Son zamanlarda “Graffiti” akımı gözüme çarptı ve bence okulda da böyle bir kulüp olsa süper olurdu. Şu videoda (https://urbanartvibes.net/graffiti-intro) insanların boş duvarlarda nasıl rengarenk tasarımlar yaptığını anlatıyorlar. Tabii biz okul duvarlarını boyamayız ama belki özel panolar veya büyük mukavva levhalar üzerinde çalışabiliriz.
Bu kulüpte sadece sprey boyaları kullanmakla kalmayacağız; çizim tekniklerini, renk uyumunu ve hatta kendi imzamızı (tag) nasıl yaratacağımızı öğreneceğiz. Bazılarımız belki daha minimal çalışacak, bazılarımız da kocaman ve göz alıcı desenler deneyecek. İşin güzel yanı, takım halinde çalışıp dev bir eser de oluşturabiliriz.
Eğer resim veya tasarımla biraz ilgileniyorsanız ama “Kâğıtla sınırlı kalmak istemiyorum” diyorsanız, bu kulübü deneyebilirsiniz. Hem sokak sanatının havasını alır, hem de okulda yepyeni bir sanat alanı yaratırsınız. Kimin aklında ne tür fikirler var, merak ediyorum doğrusu. Siz de gelin renkleri ve hayal gücünü patlatalım, ne dersiniz?