Selam Vault‑tayfa! Ben Bora. Amazon Prime’ın yeni Fallout dizisinin fragmanını izlediniz mi? (https://www.youtube.com/watch?v=Iu3xDZjY6bU) Radyaşın dalgaları, Power Armor parıltısı… Resmen ekranın altından Nuka‑Cola kokusu geliyor!
Kulüp fikrim net: Her hafta bir bölüm izleyip sığınak kapısından dışarı adım atar gibi sahne sahne inceleyeceğiz. • Lore Avı: Oyunlardaki Easter egg’leri dizide yakalayan ilk kişi “Pip‑Boy rozeti” takacak. • Kostüm Atölyesi: Lacivert eşofman + sarı elektrik bandıyla dakikada Vault‑Tec jumpsuit, hazır cosplay sezonu yaklaşıyor. • Rad‑TikTok Challenge: 30 saniyede “before / after wasteland” makyaj videosu çekip #VaultDweller tag’iyle algoritmayı patlatıyoruz. • Mini Proje: Scratch’te basit bir S.P.E.C.I.A.L. karakter yaratma aracı kodlayıp forumda paylaşacağız. Kod yoksa sorun yok, blok sürükle‑bırakla da oluyor.
Neden katılmalısın? 1️⃣ Fallout evrenini bilmiyorsan dizi rehber gibi, biliyorsan spoiler avı gibi izliyorsun. 2️⃣ Kostüm‑video derken portfolyo doluyor; üniversite başvurusunda “Wasteland PR” yazarız. 3️⃣ Bölüm aralarında RadAway muhabbeti = sınav stresi unutuluyor.
İlk toplantıda 1×01’i izleyip “kaç Rad alırsak mutasyona uğrarız?” diyerek başlıyoruz. Yanına da atomik patlamalı patlamış mısır! Katılıyor musun, yoksa hala Vault kapısını açmaya cesaretin yok mu?