Selam galaksi gezginleri, ben Kayra! 🌌
Ubisoft’un bu yıl çıkacak oyunu Star Wars Outlaws’ın son oynanış videosunu izlediniz mi? (https://www.youtube.com/watch?v=xbM4w14blhE) Kay Vess’in speeder’la Mos Eisley’e dalışı beni anında hype trenine bindirdi.
Kulüpte Neler Var?
• Kontrat Panosu 101 – Oyundaki ödül avcılığı sistemini gerçek Bounty Board mantığıyla analiz ediyor, krediyi en hızlı kasma rotalarını çiziyoruz.
• Build & Gadget Atölyesi – Blaster modları ve BD‑1 benzeri droid yükseltmelerini Canva + Lego parçalarıyla maket içine gömüp cosplay hazırlıyoruz.
• Açık Dünya Strateji Haritası – Tatooine kum fırtınası ve Akiva orman yolları için ayrı rota rehberi çıkarıp Google My Maps’e işliyoruz; hızlı seyahat noktasına tıkla, loot’a uç.
• Hızlı Raid Çarşambası – 3 görevlik speed‑run’ı 12 dakikanın altına indirme yarışı; OBS açık, #OutlawsRush etiketiyle Reels’e basıyoruz.
• Lore Podcast Köşesi – Birinci haftada Han Solo’nun işlediği kaçakçılık yolları vs. Kay Vess paralelleri; 15 dk ses kaydı çekip Spotify’a yüklüyoruz.
“Ben Star Wars evrenine uzak kaldım” diyenler dert etmesin; ilk oturumda 5 dakikalık kronolojik özet + karakter kartları dağıtıyoruz. Oyunun tek oyunculu olması sayesinde "loot paylaşımı kavgası" da sıfır! Steam Deck’te FSR 3 desteğiyle 40 FPS oynanabildiği test edilmiş durumda, düşük donanım korkusu yok.
Giriş Sorusu: İlk raid’de hangi fraksiyona yanaşalım: Hutts Karteli’ne mi çalışalım, Yoksa Crimson Dawn’a mı sızalım? Yorumlara yıldız tozu serpin, holocron’u beraber açalım! 🚀