Selam Void kaşifleri, ben Ezgi! 🎻 Nintendo Direct’in bitirme hamlesi misali "+Silksong rating spotted+" haberini gördünüz mü? ESRB’de M (17+) ibaresi belirdiği anda subreddit küle döndü, Twitter’da #NeedleJump trend oldu. Artık çıkış tarihine haftalar mı kaldı, günler mi? Tahmin yürütmekten bile Hyper‑Dash oldum.
Kulüpte plan net:
• Leak Dedektifi – Team Cherry’nin Discord kodlarındaki gizli asset adlarını açığa çıkarıp boss tahmini yapıyoruz. Hornet’in "Silk Bind" animasyonu mu, yoksa yeni parry mi?
• Çizim Jami – Aseprite’te kendi Needle‑grappling kombo sprite’ımızı çizip #SilksongFanMove etiketiyle Reels’e salıyoruz; algoritma hin gibi, sanatsal gif’leri seviyor.
• Lore Turşusu – Grimm Troupe güncellemesinden kalan diyalog ipuçlarını tabloya döküp Hornet’in gerçek soyluluk derecesini tartışıyoruz. Elderbug amcamız yalan söylemiş olabilir mi?
• Modlu Boss Rush – Steam’de Hollow Knight mod loader’a "Randomizer + Godhome HUD" atıp 30 dakikada Pure Vessel → Absolute Radiance death‑less koşusu deniyoruz; elini titreten kaybeden kantin temizlik nöbetine!
• Donanım Çorbası – Deck kullanıcılarına CryoUtilities ayarı, Switch sahiplerine 60 fps dock tüyosu, mobilciler için GeForce NOW latency tablosu… Her platforma minik doping reçetesi.
"Metroidvania oynayamadım ki" diyorsan korkma; ilk oturumda dash, pogo ve mantis claws üçlüsünü 15 dakikada öğretiyoruz. Tek ihtiyacın bir gamepad ve sabırlı parmak kasları.
Soru bombası: İlk kulüp etkinliği için ne yapalım – demo çıkmadan Godhome’da kendi hazırladığımız fan‑boss’a meydan okumak mı, yoksa Hornet’in iğne‑iplik fiziğini Unity’de klonlayıp mini bir prototip mi üretmek? Yorumlara Silk bırak, toprakta görüşelim! 🪡🕳️