Selam tetikte tayfa, ben Mert!
Xbox Showcase’de gördüğümüz Call of Duty Black Ops 6 duyurusundan beri kafam sadece ‘omnimovement’ mekaniğinde. Yeni fragmana bakmadıysan durma → https://www.youtube.com/watch?v=VJVEJzN9HkM ‑ karakter düz duvara spider‑man misali tutunuyor, 360° slide‑cancel ile arka kanattan rush atıyor. Haziran sonundaki açık beta öncesi okuldaki FPS bağımlılarını tek kulüpte topluyoruz.
Kulüp Programı
• Omnimovement Laboratuvarı – Özel modda hud göstergelerini açıp 180° dolphin‑dive + air strafe kombo deniyoruz; tetik zamanlamasını %15 kısaltan ayarı bulan kantinde tost kralı.
• Hit‑Scan Atölyesi – Yeni Raven motorundaki recoil pattern’leri .json’e döküp Recoil Analyzer (Steam Workshop) ile grafiğe basıyoruz. MP5A2 mi, yoksa prototip Commando mu daha stabil?
• Beta Clan Scrim – Cuma akşamı 4 × 4 lobide Summit remake haritasında hakemli scrim; OBS açık, #BO6OmniRush etiketiyle 30 saniyelik klipler TikTok’a.
• HUD Mod Köşesi – PC’de GeForce Latency Flex ayarını, konsolda 120 Hz + VRR kombinasyonunu canlı test; sonuç tablosunu Google Sheets’te paylaşacağım.
• Lore & Ops Podcast – 90’lar Körfez Savaşı dönemi senaryosundaki "DeepState" komplo teorilerini 10 dk’lik hızlı podcast olarak Spotify’a ‘BellOps’ etiketiyle atıyoruz.
“Ben CoD’de yeni sayılırım” diyorsan korkma; ilk buluşmada aim‑lab playlisti + kontrolcü stick sens ayarı dersini 15 dakikada hallediyoruz. Bu arada Steam Deck’te oynayanlar için Proton 9 test ettim, performans modu + FSR2 ile 55–60 FPS gayet akıcı.
Açılış Anketi: İlk beta gününde hangi görevi kasalım –
1️⃣ Omnimovement tutorial’ı %100 tamamlayıp ‘Parkour Patch’i mi,
2️⃣ Yoksa Killstreak denemesinde yeni "Advanced Spy Plane"’i açmak mı?
Yorumlara bir frag grenade emojisi bırak, planı birlikte yazalım!