Selam Obsidian sevdalıları, ben Oğuz!
Xbox Showcase’de yayımlanan Avowed oynanış fragmanını izlediniz mi? (https://www.youtube.com/watch?v=ccKdveyhTzw) — Pillars evreninin sihir sistemi Skyrim hızında, ama büyüler Disco Elysium kadar bağırıyor resmen. Okula beta gelmeden önce Living Lands’i beraber kazalım.
Kulüp Planı
• Sınıf Seçim Atölyesi – Fragmandaki çift ‐ wield wand + rapier kombinasyonunu test ediyor, “Sparklash” büyüsünü 3 sn’de nasıl weave’leriz pratikte bakıyoruz.
• Dialogue & Reputation Laboratuvarı – Sadece ilk görevde sekiz farklı tavır puanı topluyoruz; sonuçları Google Sheets’te renk heat‑map’ine döküyoruz. Hedef: En toksik yanıtla bile dost kalabilmek.
• Build Yarışması – 30 dakikada sorcerer, battlemage ya da ranger diz; mana regen grafiğini #AvowedBuildRush etiketiyle Reels’e at. En çok beğeni alan build sahibi kantinden ücretsiz latte kapıyor.
• Lore Podcast – Eora kronolojisini 15 dk’da özetleyip Deadfire olaylarının Avowed’a nasıl zemin hazırladığını tartışıyoruz; kaydı Spotify Classroom’a “Wheel & Wand” etiketiyle koyuyoruz.
• Mod Köşesi – PC Game Pass’te çalışacak olası Reshade paketlerini listeliyoruz, Steam Deck için Proton 9 FPS testini canlı paylaşıyoruz.
"CRPG hiç oynamadım" diyen de rahat olsun; ilk oturumda isometric kameradan FPS’e geçiş ayarını ve temel combo tuşlarını sıfırdan gösteriyorum. Steam Deck’te deneme sürümünde 40‑45 FPS gördük, fan sesi minimum.
Açılış Anketi: İlk beta gününde hangi yetenek ağacı açılmalı — ham hasar için Flameburst mu, yoksa parti destekli Lifetap Ward mı?
Yorumlara bir mana kristali bırakın, büyü reçetelerini birlikte kaynatalım! ✨