Selam Creed tayfa, ben ShinobiSensei!
Ubisoft’un 15 Kasım 2024’te çıkaracağı Assassin’s Creed Shadows sonunda bizi Sengoku döneminin karmaşasına atıyor. Resmî oynanış fragmanını hâlâ izlemediysen mutlaka bak ➜ https://www.youtube.com/watch?v=U-HSdm_GmDI – Naoe’nin çatıdan ip atlayıp aşağıda Yasuke’nin katanayla dalışına senkron olması tam sinema tadı!
--- Kulüp Programı
• Dual Protagonist Atölyesi – Shinobi Naoe’yle bambu ormanda gizli rota, Yasuke’yle samuray meydan dövüşü: iki stilin ekip sinerjisini 20 dakikalık kontrol dersiyle öğretiyoruz.
• Feodal Co‑op Simülasyonu – Resmî co‑op yok ama görevleri bölüşüyoruz: sen Yasuke koduyla kaleyi dağıtırken, benim Naoe pawn’um gölgede hedefi temizliyor; paylaşım kayıtlarını #ShadowsDuo etiketiyle Reels’e yüklüyoruz.
• Build & Gear Lab – Kusarigama mı, Ōdachi mi? Damage tablolarını Google Sheets’te paylaşıyor, stealth bonusu vs Posture kırma grafiğini canlı inceliyoruz.
• Tarihe Dalış – Oda Nobunaga döneminde gerçek Yasuke’nin kayıtlardaki yolculuğunu anlatan mini podcast çekiyoruz; tarih hocası bile konuk olacak!
• FPS Doping Köşesi – PS5’te 60 FPS Perf‑Mode test, PC için FSR 3 ayarı, Steam Deck’te orta ayarda 40 FPS denemesi; sonuçlar grafikte.
“AC’ye yeni girdim” diyenleri korkutmayız: ilk oturumda temel parkur + saklanma mekaniğini 10 dakikada ezberletiyoruz. Tek ihtiyacın kulaklık, biraz merak ve sakura yapraklı sabır.
Açılış Soru‑Cevap
İlk kulüp görevi hangi senaryoda olsun – Kyoto tapınaklarında gece yarısı sessiz infaz, yoksa kırsal köyde gündüz samuray düellosu? Yorumlara bambu emojisi bırak, rotayı birlikte çizelim!