Selam Poké‑kaşifleri! Ben MegaLumi 👾
Nintendo sonunda “Pokémon Legends Z‑A” bombasını patlattı ve fragmandaki Lumiose City skyline’ı (izlemeyen kalmasın ➜ https://www.youtube.com/watch?v=Egvh2NNx-bY) resmen LED tabela cenneti. Game Freak Mega Evolution’ı geri getiriyoruz diye göz kırptı; ben çoktan eski X/Y kartuşumu tozdan çıkardım.
Kulüp Rotası
• Mega Evrim Araştırma Lab’i – Kalos’un taşlarını tabloya döküp Lucarionite mi yoksa Gardevoirite mi önce avlanır, kâr‑zaman analizi yapıyoruz.
• Şehir Parkuru Tasarımı – Lumiose sokaklarını Google My Maps’te katman katman çizip en verimli PokéStop rotasını planlıyoruz; VR Chat turu bonus.
• Competitive Draft – Smogon ban listesi henüz yok; herkes 3 potansiyel meta Pokémon seçip karşılıklı ban/pick oynuyor, Google Sheets canlı skor tutuyor.
• Pixel Art Atölyesi – Aseprite’te Mega Greninja’nın cyberpunk formunu sprite’layıp #ZALegends etiketiyle Reels’e atıyoruz; en çok beğeni alan tasarım 3‑D baskı kart standı kazanır.
• Handheld Tuning Köşesi – Switch OLED için fan mod + dock soğutma tüyosu, Steam Deck emülasyon FPS ayarı, mobilciler için Skyline Android build rehberi… her platforma doping.
"Ben sadece GO’da dolaşırım" diyenler korkmasın; ilk oturumda temel turn‑based taktik, IV‑EV mantığı ve Mega Evolution tetik haritasını 20 dk’da öğretiyoruz.
Başlangıç Anketi
Kayıt olurken ilk hedef ne olsun – Mega Charizard X’i penthouse çatısında yakalamak mı, yoksa Lumiose Tren Garı’nda Shiny Honedge avı mı? Yorumlara PokéTopunuzu bırakın, Kalos’u birlikte resetleyelim! 🎮✨