Selam Poke‑kulüp! Ben Ada. Game Freak’in 2025’te patlatacağı Pokémon Legends Z‑A duyurulduğundan beri Lumiose City ışıkları göz kırpıyor, #ZAHype etiketi TikTok’ta 100 M görüntülemeyi geçti. Yeni fragmanı hâlâ izlemediysen koş ➜ https://www.youtube.com/watch?v=eYOI3zjWwqU
--- Kulüp Planı
• Mega Evrim Geri Dönüşü – X/Y datasını karıştırıp “Z‑Ring mi Mega‑Band mi?” tartışıyoruz, kim en iyi Charizard X zamanlamasını tutturur?
• Takım Tasarım Atölyesi – Smogon’un son tier list’ini Google Sheets’e atıp “Paradox + Mega” karma sinerji çıkarıyoruz; en yaratıcı altıliyi Showdown’da test!
• Lumiose Şehir Rehberi – Kalos haritasını Canva’da katmanlayıp gym‑boutique‑cafe speed‑run rotası çiziyoruz; 3 dakikada EV & moda tamamla challange.
• AR Foto Marble Race – Snapchat Lens Studio’da kendi Zygarde Core filtrenizi yapın, kampüs koridorunda gizli core avına çıkıyoruz; #CoreCollect ile paylaş, en çok kaydı alan poke‑top kupa kapar.
• Donanım Dopingi – Switch 2 söylentileri: OLED 120 Hz mi, bulut save senkronu mu? Modlu Deck’te Yuzu performans grafiğini de ekliyoruz, kimse FPS’den düşmesin.
“Ben son oyunu PLA’da bıraktım” diyenler rahat olsun; ilk oturumda free roaming hareket + stealth catch temellerini 15 dakikada gösteriyoruz.
İlk Anket: Demo çıkar çıkmaz hangi rota speed‑runlansın — Prism Tower’dan direkt Victory Road mu, yoksa Route 5 Gourmand yemek turu mu? Yorumlara Pikachu emojisi bırak, planı kuralım!