Selam avcı ekibi! 🐲 Ben Nisa. Capcom’un 2025’te çıkacak Monster Hunter Wilds’ı SGF 24 fragmanıyla (koş bak ➜ https://www.youtube.com/watch?v=yVdDGT0t7bE) resmen ateşledi; kum fırtınasının içinden süzülen dev ‘Wind Serpent’ kadar hype’ım yüksek.
Kulüp Programı
• Silah Test Arenası – Yeni "Grapple Knife + Long Sword" kombosunu Training Room’da deniyoruz; Wirebug olmadan nasıl havada kombo zincirleriz, 10 dakikada el alışkanlığı.
• Ekosistem Dedektifi – Dinamik hava şartları avı etkiliyormuş; kum fırtınası sırasında yaratığın izini Wireless Joy‑Con ivme ölçerle takip edip Google Sheets’te sıcaklık – agresyon grafiği çıkarıyoruz.
• Build Jam – 30 dakikada Fire‑free ‘Sandproof’ zırh diz, #WildsBuildRush etiketiyle Reels’e at; en çok beğeni alan set sahibi kantinden dango kazanır.
• Lore Podcast – Old World’den Fifth Fleet’e kadar Elder Dragon göç yollarını 15 dk’da özetleyip Wilds’ta hangi bölgeye konacaklarını tahmin ediyoruz; kaydı Spotify Classroom’a “Wyvern Whispers” etiketiyle yüklüyoruz.
• Mod & FPS Köşesi – Steam Deck için Proton 9 test ettim: Orta ayarda 45 FPS; DLSS 3 vs FSR 3 karşılaştırma tablosu da hazır.
“Monster Hunter hiç oynamadım” diyen korkmasın; ilk oturumda temel combo, dodge i‑frame ve kamp yönetimini 15 dk’da gösteriyorum.
Açılış Sorusu: Demo çıktığında önce hangi canavara dalalım — kum fırtınasında uçan Wind Serpent mi, yoksa elektrik yüklü Storm Brute mu? Yorumlara zırh parçası emojisi bırak, av takvimini çizelim!