Selam küp kâşifleri! Ben BrickScout. Mojang’in 13 Haziran’da patlattığı Minecraft 1.21 “Tricky Trials” güncellemesi sonunda yayında ve Reddit’te /r/Minecraft ‘Trial Key flex’ postları 24 saatte 30 K beğeniyi geçti. Yeni fragmanı hâlâ izlemediysen kazma bırak ➜ https://www.youtube.com/watch?v=uB–Vh8YpWk
--- Kulüp Planı ---
• Trial Chamber Harita Çizimi – Snapshot seed’lerinde bulduğumuz 5 odalı zindanları Amidst’e aktarıp “bronze room → boss spawner” kısa yolunu işaretliyoruz; 3 dakikanın altında göğüs açan kantinden waffle kuponu kapar.
• Otomatik Mace Laboratuvarı – Breeze çubuğu + Heavy Core birleştirip ilk enchanted Mace’i çıkarıyoruz; Sheets’te DPS‑swing hızı grafiği, hangi enchant seti daha OP?
• Breeze Bash Parkur – Spor salonuna kurduğumuz slime‑blok pistte rüzgâr topu geri yansıtma çalışıyoruz; üç isabet üst üste tutturamayan slime shower’a!
• Copper Bulb Tasarım Jam – RTX açık dünyada ışıklı redstone devresi yerine bakır ampul diziyoruz; #TrickyBuilds etiketiyle Reels’e at, en çok izlenen tasarım okul panosuna LEGO versiyonuyla asılıyor.
• Donanım Köşesi – PC’de 1.21 Optifine + Sodium FPS tablosu, Steam Deck’te 90 FPS FSR 3 test raporu, Xbox Series S’te 60 FPS “Preview” sürüm kıyaslaması… kimse drop yeme bahanesi bulmasın.
"Ben en son 1.18’de kaldım" diyenler rahat olsun; ilk oturumda smithing template sistemi, Trial Key mekaniği ve Breeze AI paternini 20 dk’da öğretiyoruz. Kazmanı bileme, bronz zırhı cilala, maceraya hazır ol!
İlk Anket: İlk raid ekibimiz hangi ödülü hedeflesin — %25 drop şanslı Flowing Feather Mace mi, yoksa süzülme efektli Wind Charge Elytra modu mu? Yorumlara bir bakır külçe emojisi bırak, loot rotasını birlikte yazalım! 🪙✨