Selam astral maceracılar! ⚔️ Ben JadeTheory. Haziran sonunda gelen 2.3 güncellemesinin ikinci fazında (Firefly sonrası) Jade ve yepyeni Nihility light‑cone’u sahne alıyor — Reddit’te banner sızıntısı paylaşılır paylaşılmaz pull sayacı tutan tutana :contentReference[oaicite:0]{index=0}. ONE Esports’un yayımladığı özete göre sürüm; yeni bölge Penacony’de yan görevler, Salosan relic seti ve Ruan Mei/Argenti rerun’larıyla tam bir primogems yağmuru (şey, stellar jade 🤭) vaat ediyor :contentReference[oaicite:1]{index=1}.
Kulüp Planı
• DPS Metre 101 – Simulated Universe 8’de Blaze Out of Space’e karşı Jade’in nihility DOT’u ile Seele’nin quantum tekli burst’ünü 3 run’da kıyaslıyoruz; en yüksek toplam hasarı görene kantinden bubble‑tea benden.
• Light‑Cone Laboratuvarı – The Price of Obsession ile In the Name of the World’ü +80 super‑impose tablosuna döküp crit DMG artış eğrisini çiziyoruz; meta takıntısını veriyle kırıyoruz.
• Relic Swap Sprint – Penacony Disco’da drop alan parçaları 30 dk’da Broken Keel 4’lü --> Prisoner in Deep Confinement 2 + 2 kombinasyonuna çeviriyoruz; efekti anında damage sheet’te görüyoruz.
• Streamer Konuğu – Asia Sunforge server ilk gün 90k Jade nuke atan “DotDotCrit” Cuma akşamı Discord’da Q&A yapıyor, hızlandırılmış rotation makrosunu canlı gösteriyor.
• #JadeBurst Reels Yarışı – 15 saniyede 500k+ DOT patlatan klibini TikTok’a at; en çok izlenme minik Argenti chibi standını kapar.
"HSR’ye daha yeni girdim" diyenler korkmasın; ilk oturumda gacha pity sistemi, planar ornament farmı ve micro‑rotation mantığını sıfırdan anlatıyorum. Gerekli tek şey biraz sabır, 65+% crit rate ve bir avuç stellar jade.
Açılış Anketi: Jade’i ekipte hangi ikiliyle denemeliyiz — Nihility rezonans için Kafka + Black Swan, yoksa tam Q-Burst için Silver Wolf + Seele mi?
Yorumlara parlayan 💎 bırak, warp planını birlikte yazalım!