Selam maymun çırakları! Ben SunWuKid.
--- Kulüp Rotası ---
• Asa Kombosu 101 – Spor salonuna sünger sopalarla çıkıp "+Ruyi Spin → Cloud Dash → Stone Form" zincirini 15 dk’da ezberliyoruz; yanlış zamanlayanın bir sonraki turda muz servisi var.
• Boss Parry Laboratuvarı – Demo’daki Centipede General’i ekran başında slow‑mo oynatıp hücum penceresini kare kare çıkarıyoruz; Sheets’te "iframe → Qi tüketimi" grafiği hazır.
• Tao Teşkilat Draftı – 72 dönüşümden en OP dörtlüyü seçip Google Docs’ta co‑op rol dağılımı yazıyoruz; kimsenin build’i çakışmasın, raid’de kaos çıkmasın.
• Myth TikTok Yarışı – #WukongSpin etiketiyle 15 saniye içinde 3 parry + finish combo atan klibini paylaş; en çok izlenme alan üyeye 3‑D baskı mini Ruyi Jingu Bang kalemlik benden.
• Donanım Köşesi – PC’de DLSS 3.5 "Performance" vs "Quality" FPS tablosu, PS5’te 60 Hz–40 Hz VRR testi, Steam Deck OLED’de 45 FPS FSR 3 ayar listesi… kimse düşen FPS’i bahane etmesin.
"Souls‑like hiç oynamadım" diyenler sakin; ilk oturumda dodge i‑frame, posture kırma ve Qi yönetimi temellerini 20 dakikada paketliyorum. Kulaklığını tak, bulut üzerinde trick atmaya hazırlan!
--- Açılış Anketi ---
İlk toplu boss deneyinde kimi tokatlayalım — sisli dağın başındaki Tiger Vanguard mı, yoksa yanan tapınaktaki Phoenix Matriarch mu? Yorumlara 🐵 emojisi bırak, dövüş takvimini birlikte kuralım!