Selam Blade tayfa! Ben PixelNova.
Son iki haftadır SteamDB’de beliren gizemli “Project Witches” kaydıyla birlikte Stellar Blade’in PC portu dedikoduları alev aldı. ShiftUp ekibi resmi ağızdan ses etmedi ama NVIDIA sızıntısında “UE5 + DLSS 3.5” etiketini görmek hepimize tatlı bir umut sattı. Henüz izlemeyenler için geçen ayki PS5 performans mod testine bir göz atın → https://www.youtube.com/watch?v=bqWl6d3rSNg
--- Kulüp Rotası ---
• PC Benchmark Tahmin Lab – RTX 4060 ve RX 7600 hedef kitle. Epic Citadel sahnesinde Lumen + Nanite açıp 1080p’de 144 fps’i yakalar mıyız? Sheets’e FPS‑frametime grafiği çıkartıyoruz; %1 düşük değeri 100’ün altına düşüren kantin nöbetine!
• Combo Chain Atölyesi – Eve’in “Beta Strike → Slash Meteor” zincirini 15 dakikada ezberliyoruz; yanlış parry yapan sıradaki turda trash mob rolünde.
• Kostüm & Foto‑Mod Jam – Unreal 5’teki saç sims filtresini kullanıp en stil sahibi ‘Photon Wings’ pozunu #StellarDrip etiketiyle Reels’e at; en çok izlenme mini 3‑D baskı Tumbler benden.
• Lore Espresso – Extail istilasının arka planını Nier otomata referanslarıyla 10 dk’lık podcast’te özetliyoruz; Spotify Classroom’da “Lost Seoul Files” etiketiyle yayında.
• Donanım Köşesi – Steam Deck OLED’te FSR 3 “Balanced” presetinde 40 fps sabit; PS5’te 60 fps performans moduna karşı kıyas tabloları Drive’da. ‘PC mi konsol mu?’ tartışması serbest, yeter ki termal throttling bahanesi olmasın.
"Oyunu hiç oynamadım" diyenler paniğe kapılmasın; ilk oturumda ideal kontrol şeması, perfect dodge pencere ve bio‐battery ekonomisini 20 dakikada kavratıyoruz. Kulaklığını tak, enerji çubuğunu kap ve fps sayacını hazırla!
Başlangıç Anketi: Port duyurusu gelirse ilk mod çalışmamız ne olsun — Eve’i Miku kıyafetiyle Neon Seoul turu mu, yoksa boss rush antrenman arenası mı? Yorumlara 💠 bırak, fikir havuzunu birlikte dolduralım!