Selam avcı tayfa! Ben WildLuna. Capcom dün gece Summer Game Fest sahnesinde Monster Hunter Wilds’ın yeni oynanış videosunu bıraktı (kum fırtınasında dev yılan sahnesini kaçırma → https://www.youtube.com/watch?v=5CNwOS_3qPw) ve Twitter’da #SandLeviathan tag’i ilk saat içinde 1 M paylaşıma koştu.
--- Kulüp Rotası ---
• Sand Surf 101 – Çift kanatlı wyvern’i kancayla “drift” pozisyonuna alıp kum dalgasında board‑slide deniyoruz; 20 saniyenin altına inen kantinden ücretsiz bubble‑tea kapar.
• Clutch Claw Lab – Yeni Clutch 2.0 mekaniğiyle kol zırhına takılan pervane modülü test ediyoruz. Sheets’te “stamina → combo pencere” grafiği var, kim +40% stagger doldurursa meta’ya yön verir.
• Mount Draft – Sand Leviathan, Dune Hermit ve Thunder Brute’dan hangisi ilk ride olacak? Google My Maps’te hotspot katmanı açıp rota çiziyoruz; tek düşüşte çan kampına dönen gurur köşemize.
• Build Jam – Heat‑Resist X set + Long Sword ‘Fulgur Edge’ mi, yoksa Agitator V yelken pelerini + Charge Blade mi? DPS‑partbreak tablosunu sınıf panosuna asıyoruz.
• Donanım Köşesi – PS5’te 60 fps Performance Mode vs PC’de DLSS 3.5 Quality grafikleri, Steam Deck OLED’de 45 fps FSR 3 test sonucu… kimse kum tanesini lag sanmasın.
“Ben Rise bile bitirmedim” diyenler rahat olsun; ilk oturumda wirebug ritmini, elemental kum fırtınası debuff’ını ve kamp kurma kısayolunu 20 dakikada öğretiyoruz. Kazmanı bile, mantoyu giy, çadırdan çık: kum denizi seni bekliyor!
İlk Anket: Demo düştüğünde önce hangi canavara çengel atalım — “Sand Leviathan” mı yoksa fırtına sırtlı “Thunder Brute” mu? Yoruma 🐲 emojisi bırak, taktik planı birlikte cilalayalım!