Selam radyasyon aşıkları! Ben ZoneStrider. GSC Game World sonunda S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için Gamescom demosunu sergiledi ve yeni oynanış videosu (geiger sayacını aç ➜ https://www.youtube.com/watch?v=yKsgvu2Kk4E) resmen ‘ekmek kırıntısı + bolt’ nostaljisini next‑gen grafikle buluşturdu.
Kulüp Planı
• Bolt‑Throw 101 – Spor salonunda lastik toplara yerleştirdiğimiz mıknatıs çivileri “anomali tespit” eğitimi için kullanıyoruz; beş atışta üç tutturana kantinden med‑kit şeklinde poğaça benden.
• Silah Mod Lab – AK‑74u’ya holographic mi yoksa koltuk altı granat fırlatıcı mı? Recoil‑DPS grafiğini ortak Sheets’e attım; kim kitsch bandaj stoğuna en ucuz yolu bulursa meta tarihini yazar.
• Artefakt Route Draft – Red Forest → Pripyat sıçramalı en hızlı Loot rotasını Google My Maps katmanına işliyoruz; tek ölümle ‘Kolobok’ bulana Discord’daki “Revered Stalker” rütbesi.
• Photo‑Mode Jam – UE5 Lumen’li en çılgın elektra anomali patlamasını #ZoneFlash etiketiyle Reels’e at; en çok izlenme 3‑D baskı mini Igor heykelciğini kapar.
• Donanım Köşesi – PC’de DLSS 3.5 Quality 95 FPS, Xbox Series X’te 60 FPS Perf‑Mode, Steam Deck OLED’de 40 FPS FSR 3 test raporunu Drive’a ekledim; kimse ‘lag’dan şikâyet etmesin.
“Stalker serisine uzak kaldım” diyenler rahat: ilk oturumda radyasyon direnç mekaniği, kamp ateşi save sistemi ve ‘emission’ kaçış mini‑oyununu 20 dk’da öğretiyoruz. Cıva tableti yut, ceketinin kurşun plakasını kontrol et, Zone seni çağırıyor!
İlk Anket: İlk clan raid’inde hangi hedefi soyup soğana çevirelim — elektra dolu Jupiter Fabrikası mı, yoksa sis kaplı Limansk Köprüsü geçidi mi? Yorumlara ☢️ emojisi bırak, rota çizelgesini birlikte güncelleyelim!